0

СИГУРНОСТ

Jolyy.bg мисли винаги за сигурността на своите потребители затова ние разполагаме със специален сертификат за сигурност от най-висок клас. Това е сертификат издаден от GeoTrust, този тип онлайн сертификати се издават на сайтове работещи с чувствителна информация за потребители. Използвайки нашата платформа Вие може да сте сигурни, че сте защитени от неоторизирано използване на вашата информация.
Клиентът трябва да пази своята парола от трети лица, а в случай, че има съмнения, че по един или друг начин неговата парола е станала достояние на трети лица, следва незабавно да смени паролата си в мястото в страницата на Оператора, указано за това.
За гарантиране на сигурността на клиента той не трябва да въвежда, в която и да е страница на Оператора в Интернет ПИН-а на своята банкова карта, както и не трябва да въвежда своята парола в други страници, освен в точно указаната за целта страница на Оператора.
За извършване на плащания с национални дебитни и кредитни карти, клиентът ще извършва плащания през виртуален банков терминал и тяхната платежна информация няма да се съхранява на сървърите на Jolyy.bg, а достъп до нея ще имат само платежни институции.

Обратно към филтъра