0
23.07.2017

Красотата има нов адрес! Как да бъдем по-красиви и по-здрави

30.07.2017

Цветни идеи за избор на летен маникюр

Стартира първата в страната платформа за онлайн резервации на разкрасителни процедури

JOLYY.bg е единствената платформа предлагаща на своите потребители и бизнес партньори най-приятния и лесен начин за управление на бизнеса си или резервиране на разкрасителна процедура. Освен това разполага и с най-интерактивния дизайн за улеснение на всеки потребител който използва платформата.

JOLYY.bg предлага резервации за разкрасителни процедури, масажи, фитнес и спа. Също разполага както с напълно автоматизиран и удобен процес както за потребителите, така и за специалистите в обектите. Има разработено приложение чрез което служителите могат да следят графика си, да си запазват и отказват часове и други функции само с един клик. Приложението разполага и с нотификации за резервиран час. За потребителя е помислено също – подсещане с имейл за наближаваща резервация.

Първата по рода си в България платформа JOLYY.bg осигурява пълно удобство и комфорт на всички които я използват. В момента тече и първата рекламна кампания в която на 13.08 ще се раздадат – 1 година процедури по избор, 5 награди по 100лв в електронния потрефейл и 10лв за всяка регистрация за първите 1000 потребителя.

 

Официално име на компанията: ЖОЛИ.БГ ООД

Имейл адрес: info@jolyy.bg

Уебсайт: https://www.jolyy.bg

Обратно към филтъра