0
31.05.2017

Как да съчетаем цветовете на обувките и чантата? Бъдете креативни!

30.07.2017

Стартира първата в страната платформа за онлайн резервации на разкрасителни процедури

Красотата има нов адрес! Как да бъдем по-красиви и по-здрави

 

От днес „Красотата има нов адрес“! От днес ще сме по-красиви, по-здрави и това ще е по-лесно с JOLYY.bg. Максимално удобно за теб, за да избереш най-доброто за своята коса. Фризьорски салони със снимки, описание и възможност за избор на специалист. Какво по-добро от това, нали? И не спираме до тук… избери и най-добрия маникюрист за своя професионален маникюр, резервирай час лесно и удобно и следващия път просто с един клик ще си на любимото място. Имаш нужда и от процедури за твоето тяло, лице … отново бързо и удобно. За твоето здраве пък можеш да избереш нещо от предлаганите масажи или фитнес и спа.

Платформата е първата по рода си в България и предлага иновативен начин за теб като ти помага да спестиш време, да споделяш с приятели и естествено да си по-красива.
До 13.08 JOLYY.bg иска да те стимулира като вземеш награда за една година безплатни процедури по твой избор, пет награди по 100 лв. и 10 лв. специално при регистрация. И нищо не искаме в замяна – просто ни харесай, за да си информирана за най-добрите оферти за красота и здраве, сподели с приятели, за да се възползват и те, и се регистрирай в сайта! Участвай в играта ТУК

 

Обратно към филтъра