0

Добре дошли в JOLYY.bg –
вашата онлайн платформа за козметични услуги!

Стани част от Jolyy напълно безплатно

JOLYY.bg не е поредният сайт, тип каталог, който иска да добави в списъка си бизнеси от определен бранш, да ги отбележи с „пинче“ на картата и да взима такса, само за да присъства Вашият бизнес в него. Ние нямаме такива такси. Нито месечна, нито годишна. Никаква. Присъствието и регистрацията в JOLYY.bg е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Jolyy стимулира бизнеса Ви

JOLYY.bg не е и сайт за групово пазаруване. Ние няма да Ви начисляваме и взимаме комисиона, когато клиент си закупи Ваша услуга през нас. Няма да Ви принуждаваме да правите отстъпки или промоции, макар платформата ни да разполага и с удобна форма, позволяваща управлението им, в случай, че сами пожелаете да правите такива. Нашите цели са други.

Нови клиенти, повече удобство

Да, ние също ще помогнем за това да намерите много нови клиенти. Графикът Ви е пълен и нямате нужда от нови клиенти? Чудесно! Ще се радваме да работим заедно, така че клиентите Ви да са още по-доволни в бъдеще.

Нашата мисия е да дигитализираме
сферата на красотата.

Какво означава това?
Ще Ви дадем пример:
Преди време писмената форма на комуникация между хората беше традиционната поща.
Трябваше да си купиш хартия, писалка, да седнеш и да напишеш писмото, след което да отидеш до пощата и да го изпратиш.
Няколко дни или седмици по-късно, адресатът щеше да получи писмото… (стига, разбира се, да не се е загубило някъде по пътя). Някои още го ползват. Няма лошо. Но не е практично. Не и за бизнес.
Е, за щастие днес всеки използва e-mail и всичко описано по-горе се случва за секунди.
E-mail-ът дигитализира пощата.

Защо все още специалистите в сферата на красотата си водят графика, използвайки лист и химикал и се налага да се чуват с клиентите си, докато най-накрая се уточнят за взаимно удобен час?!?
Телефонни разговори, които освен, че губят ценно време, понякога не водят до резултат, защото Вашият специалист например е извън салона и няма достъп до графика си… Или пък е късно вечер и се притеснявате да му звъннете…
Мислите ли, че след 5, 10 години все още ще се налага да се обадите на фризьора си по телефона и той с химикал или молив да запише часа Ви? Нашият отговор, а предполагаме и вашият е – НЕ. Всяка иновация има своето начало. Защо да чакаме? Промяната започва от сега!

Специално разработено мобилно приложение за специалисти

Mаксимално удобно и лесно за употреба.
Само с няколко движения на пръста ще могат да се въвеждат, променят, изтриват часове.
Субективно, смятаме, че нашето приложение е най-доброто на пазара. Обективно, нашият модел единствен предлага възможност тази дигитализация на сферата на красотата да се реализира на практика.
Досега предлаганите подобни продукти начисляват значителна комисиона за всеки запазен час, което е нерентабилно за бизнесите. Затова и при напускането на салона от клиент специалистите бързат да му дадат визитка с молба следващия път да се обади по телефона…
Липсата на комисиона при JOLYY.bg премахва нуждата да бъдем заобикаляни. По този начин клиентът и специалистът могат да ползват платформата ни НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО и за двете страни. Така се избягват както тефтерът и химикалът, така и телефонните разговори.
Освен това по този начин специалистът ще започне да изгражда дигитализирана база данни за всеки клиент, ползващ платформата JOLYY, което премахва необходимостта той да се опитва да помни всичко за всеки. Просто следващия път, когато получи нотификация на приложението си, че даден клиент е запазил час, той ще може да отвори известието, да види кой, за кога, за каква услуга е запазил час, какви услуги е ползвал при предишни посещения и т.н.

Лесно управление на бизнеса за собственици на салони

Те ще получават пълна статистика за бизнеса си на базата, на която ще могат да взимат по-лесно управленски решения.
Освен всичко това, всеки регистриран на нашия сайт обект ще се възползва от безплатен маркетинг, благодарение на който бъдещите му клиенти ще го откриват много по-лесно.

Нови удобства и възможности за клиенти

Използвайки нашата онлайн платформа, потребителите могат да открият най-близкия салон, да селектират студиата по рейтинг и мнения на други потребители, да разгледат продуктите, които салоните използват, да се запознаят с цените, промоционалните оферти и да вземат информирано решение на кой козметичен или фризьорски салон да се доверят. Платформата дава възможност потребителите не само да изберат салон, но и да изберат конкретен специалист, тъй като всеки от тях ще има свой собствен профил, да се информират за свободните му часове и да запазят час в удобно за тях време само с едно натискане на бутон.

Обратно към филтъра