0

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Как да се регистрирам?

В горния десен ъгъл на сайта има бутон вход/регистрация, който като натиснете можете лесно и бързо да се регистрирате, включително можете да се логнете чрез фейсбук.

Защо да се регистрирам?

Регистрацията е необходима, за да можеш да запазиш час лесно и удобно в любимия ти салон. При следващото ти запазване на час няма да е необходимо да въвеждаш отново имената си и телефон.

Как да намеря удобен за мен салон?

След като избереш една от шестте категории услуги, които са в горната част на страницата, ще попаднеш в търсачката. Резултатите са на салони отговарящи на критериите на търсенето. В лявата част можеш да филтрираш салоните по квартал, цена, вид услуга, използвани марки продукти. Бутонът „Виж на карта“ показва разположението на салоните от търсенето.

Забравена парола?

Ако вече си създал/а профил, но не помниш паролата си, кликни на “Вход/Регистрация“ в горната дясна част на страницата. Кликни върху “Забравена парола”. Попълни Email – адреса си или потребителското име ще получиш линк с нова парола на посочения Email.

Как салонът разбира, че съм запазил час?

Веднага след като запазиш час, салонът получава известие на специалното ни мобилно приложение и вижда твоята резервация и телефонен номер, за да може да се свърже с теб при необходимост.

Ще получа ли потвърждение, след като съм запазил/a час?

Да, ще получиш потвърждение с цялата важна информация за твоята резервация на Email адреса ти, включително телефонния номер на салона.

Мога ли да отменя резервация?

Можеш да отмениш вече направена резервация от профила си в секция “Закупени процедури”.

Какво се случва, когато не мога да дойда навреме?

При закъснение е възможно салонът вече да не може да те обслужи. Затова, в случай, че закъснявате, препоръчваме да се свържете по телефона, който сте получил/а на имейла си със салона, за да ги предупредите.

Как мога да оценя салон?

След посещението ти можеш да направиш това отваряйки профила на салона.

По – скъпо ли е, когато запазвам час през JOLYY?

Не. Посочените цени съвпадат с цените от ценоразписа на салона на място. Дори често през JOLYY цените са по-изгодни, тъй като салоните правят промоции. Можеш да филтрираш само промоционални оферти от филтъра в лявата част на търсачката.

Как да разбера работното време на даден салон?

Можеш да видиш работното време на всеки салон в неговия профил.

Мога ли да запазя час за друг ден?

Да. Системата ти дава възможност да направиш резервация за удобен зa теб ден и час, съобразен с работното време на салона.

Обратно към филтъра